Tältä näyttää uusi Onneli ja Anneli -elokuva!

Joulupäivänä ensi-iltansa saavan Onneli, Anneli ja nukutuskello –elokuvan traileri on julkaistu. Trailerissa nähdään ensimmäistä kertaa uudet Onneli ja Anneli –näyttelijät Celina Fallström ja Olga Ritvanen.   Vekotiitus Vappusen roolia näyttelee Ville Myllyrinne. Uusiin henkilöhahmoihin kuuluvat myös Oskari Oikotie (Antti Autio), Heidi (Aamu Sorvoja) ja Martta (Henna Tanskanen). Elokuvassa seikkailee monia sympaattisia eläimiä, kuten minipossu Puustinen… »

HARJOITTELIJAKSI ZODIAKIN DRAAMASARJOIHIN?

Zodiak Finland Oy etsii harjoittelijoita alkuvuodesta 2019 alkaviin draamasarjoihin. Harjoittelupaikkoja on tarjolla tammi-kesäkuun aikana eri pituisia jaksoja useassa tuotannossa. Toivomme harjoittelijalta maalaisjärkeä, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta fiktiotuotantoja kohtaan. Mahdollisia harjoittelupaikkoja on esimerkiksi valo- ja kameraosastoilla sekä puku-, lavastus- ja tuotantoryhmissä. Kaikkien sarjojen kuvaukset tapahtuvat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Harjoittelun tulee sisältyä opintoihisi ja siitä maksetaan harjoittelukorvaus. Laita hakemus,… »

AJ ANNILAN OHJAAMAN VAKOOJATRILLERI NYRKIN KUVAUKSET ALKAVAT PORVOOSSA

– Sarjassa näyttelevät mm. Emmi Parviainen, Olavi Uusivirta, Hannu-Pekka Björkman, Sampo Sarkola, Katja Küttner, Samuli Vauramo, Jonna Järnefelt, Jessica Grabowsky ja Ivan Mathias Petersson – Sarja katsottavissa Elisa Viihteessä syksyllä 2019 Credit: Numi Nummelin / Zodiak Finland Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan kuvaukset alkavat tänään Porvoossa. AJ Annilan ohjaaman, 1950-luvulle sijoittuvan vakoojatrilleri Nyrkin päärooleissa esiintyvät Emmi… »

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan juliste on julkaistu – odotettu koko perheen elokuva saa ensi-iltansa joulupäivänä

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan juliste on julkaistu. Odotettu elokuva saa ensi-iltansa joulupäivänä ja se perustuu Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan. Uudessa elokuvassa on luvassa uusia seikkailuja, ja sopivasti tuttua satumaisuutta edellisistä elokuvista. Julisteessa Onnelin (Celina Fallström) ja Annelin (Olga Ritvanen) vieressä poseeraavat elokuvan sympaattiset eläimet, minipossu Puustinen ja Vahti-koira,sekä uudet henkilöhahmot Vekotiitus Vappunen (Ville Myllyrinne),… »

Jussi-palkittu AJ Annila ohjaa Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan ‒ vakoojatrilleri Nyrkki sijoittuu kylmän sodan aikaan

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja on 1950-luvulle sijoittuva vakoojatrilleri Nyrkki, jonka ohjaa elokuvaohjaaja AJ Annila. Kymmenosaisen sarjan ovat käsikirjoittaneet Katri ja Kirsti Manninen. Sarjan kuvaukset alkavat syksyllä 2018, ja se on katsottavissa Elisa Viihteessä syksyllä 2019. Sarjan tuottavat Zodiak Finlandin Teea Hyytiä ja Sari Lempiäinen. Kansainvälisestä levityksestä vastaa ranskalainen APC ‒ About Premium Content. AJ Annilan… »

Uuden Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan päärooleihin Celina Fallström ja Olga Ritvanen

Kuva: Laura Mainiemi ”Eniten odotamme Puustinen-possun tapaamista ja sitä, että saamme lypsää kuvauksissa!” Jouluna ensi-iltansa saavan, Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan perustuvan, Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääosia esittävät Celina Fallström ja Olga Ritvanen. Ville Myllyrinne liittyy uusien näyttelijöiden joukkoon Vekotiitus Vappusen roolissa. Kuvaukset käynnistyvät juhannuksen jälkeen Turussa. Uudeksi Onneliksi valittiin koekuvausten perusteella Celina Fallströmja Anneliksi Olga… »

ELISA VIIHTEEN JÄTTEKIVA-SARJA VALITTU MERKITTÄVÄLLE SERIES MANIA -FESTIVAALILLE RANSKASSA

Elisa Viihteen alkuperäissarja on Elisa Viihde Aition tämän kevään katsotuin ohjelma Elisa Viihteen uutuussarja Jättekiva on osoittautunut katsojien suosikiksi ja kevään katsotuimmaksi ohjelmaksi Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastossa. Sarja on valittu merkittävälle Series Mania -sarjafestivaalille, joka järjestetään Lillessä, Ranskassa 2.-4.5.2018. Jättekiva esitetään festivaalin Comedy Marathon -sarjassa. Comedy Marathon on festivaalin komediasarja, josta jury valitsee parhaan komediapalkinnon… »

Uusi Onneli ja Anneli -elokuva saa ensi-iltansa jouluna 2018 – kuvaukset käynnistyvät kesällä Turussa

Onneli ja Anneli –elokuvien faneille on luvassa erityinen joululahja, sillä jouluna 2018 ensi-iltansa saa elokuva Onneli, Anneli ja nukutuskello. Järjestyksessään neljäs Onneli ja Anneli -elokuva juhlistaa kirjailija Marjatta Kurenniemeä, jonka syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Onneli ja Anneli saavat tällä kertaa naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tädit lähettävät tytöt pitämään huolta hajamielisestä keksijäveljestään… »

KATSO TÄÄLTÄ JÄTTEKIVA-SARJAN TRAILER

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja katsottavissa vain Elisa Viihteessä 1.3.2018. Romanttisen komedian päärooleissa nähdään Anna Paavilainen ja Elmer Bäck. Muissa rooleissa mm. Mikko Penttilä, Kari Ketonen, Mats Långbacka ja Ylva Ekblad. Katso täältä trailer uudesta Elisa Viihteen alkuperäissarjasta Jättekiva. Hersyvän ja lämpimän komedian pääroolit näyttelevät Anna Paavilainen ja Elmer Bäck. Romanttisen komedian muissa rooleissa nähdään muun… »

Onnelalle tulossa 2. kausi – sarja myyty myös Ruotsiin

C Moren suoratoistopalvelussa marraskuussa alkaneesta komediasarja Onnelasta on tilattu toinen tuotantokausi. Onnela on myyty myös Ruotsiin, jossa sarjaa esitetään C Moressa. Suoratoistopalvelu C Moressa 23.11. käynnistynyt ja huomenna kauden päätösjaksoon huipentuva komediasarja Onnela saa jatkoa. Toinen kausi kuvataan ensi kesänä ja se esitetään C Moressa syksyllä 2018. Myös kakkoskautta tähdittävät kotimaiset suosikkinäyttelijät Eero Ritala, Elena… »

Suomalainen draamakäsikirjoitus voitti Lontoon kansainvälisen kilpasarjan

Zodiak Finlandin draamakäsikirjoitus LOVER palkittiin 29.11.2017 Lontoon International Drama Summitissa. LOVER voitti Drama Series Pitch -sarjan, jossa etsittiin lupaavaa tuoretta käsikirjoitusta. C21Median järjestämään kisaan osallistui useita kymmeniä käsikirjoituksia ympäri maailmaa. Kahdeksan finaaliin valittua työtä esiteltiin Lontoossa arvovaltaiselle tuomaristolle. Raatiin kuuluivat Fanny Rondeau (draamapäällikkö, France 2), Stephen Mowbray (kansainvälinen johtaja, SVT), Philipp Steffens (draamapäällikkö, RTL), Nick… »

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen on yhä vuoden katsotuin kotimainen elokuva

Tammikuun lopussa ensi-iltansa saanut Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva on tähän mennessä kerännyt 212 569 katsojaa ja pitää yhä kirkkaasti vuoden katsotuimman elokuvan paikkaa kun kotimaisia elokuvia on tänä vuonna julkaistu seitsemäntoista kappaletta. Elokuva on yhä ainoa yli 200 000 katsojaa tänä vuonna kerännyt kotimainen elokuva ja kaulaa seuraavaksi katsotuimman elokuvan lukuihin on yli… »

ANNA PAAVILAINEN, KARI KETONEN, MATS LÅNGBACKA JA ELMER BÄCK TÄHDITTÄVÄT ELISA VIIHTEEN KOMEDIAUUTUUTTA JÄTTEKIVA – Sarja julkaistaan keväällä 2018

Anna Paavilainen ja Elmer Bäck näyttelevät pääroolit Elisa Viihteen uudessa alkuperäissarjassa Jättekiva, joka julkaistaan keväällä 2018. Sarjan muissa rooleissa nähdään mm. Kari Ketonen, Mats Långbacka ja Mikko Penttilä. Lämmin ja helposti samaistuttava, kulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä komedia perustuu käsikirjoittajien Niklas ja Karoliina Lindgrenin sekä Kris Gummeruksen alkuperäisideaan. He ovat käsikirjoittaneet sarjan yhdessä Anna Brotkinin kanssa. Niklas… »

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva on kerännyt yli kaksisataatuhatta katsojaa

Tammikuun lopussa ensi-iltansa saanut Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva rikkoi 200 000 katsojan rajan lauantaina 25.3.2017.  Yhteensä 201 613 katsojaa kerännyt Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen onkin ylivoimaisesti katsotuin kotimainen elokuva tänä vuonna. Yhteensä Zodiak Finlandin Teea Hyytiän ja Sari Lempiäisen tuottamat,  Sami Keski-Vähälän käsikirjoittamat ja Saara Cantellin ohjaamat Onneli ja Anneli –elokuvat ovat keränneet elokuvateattereissa… »

Solsidanista tehdään suomalainen versio Onnela!!

Ruotsin rakastetuimpiin tv-komedioihin kuuluvasta Solsidanista tehdään Porvoossa kuvattava suomalainen versio. Ruotsalaisesta suosikkisarjasta Solsidan tehdään suomalaisversio, joka kantaa nimeä Onnela. Sarja nähdään ensimmäisenä C More -suoratoistopalvelussa tulevana talvena. Suomalaisversion pääosissa ovat näyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Sarjan käsikirjoittaa Melli Maikkula (mm. Putous, Pasila 2.5 – The Spin-Off)… »

Onnelin ja Annelin talvi -elokuva palkittiin jälleen

Onnelin ja Annelin talvi -elokuva on voittanut jälleen kansainvälisillä lastenelokuvafestivaaleilla. Elokuva valittiin “parhaaksi elokuvaksi” lauantaina 11.2 päättyneillä Childrens Film Festival Seattle 2017 -festivaaleilla. Voittajan valitsi oikeutetusti lapsiraati, kategoriassa lastenelokuvat yli 5-vuotiaille. Festivaaleilla oli mukana 194 elokuvaa yli 50 maasta. “Etukäteen toivoo, että kunpa elokuva vain saavuttaisi lapset, voittaisi sen välimatkan aina täältä kirjoituspöydän äärestä katsomoon… »