Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen on yhä vuoden katsotuin kotimainen elokuva

Tammikuun lopussa ensi-iltansa saanut Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva on tähän mennessä kerännyt 212 569 katsojaa ja pitää yhä kirkkaasti vuoden katsotuimman elokuvan paikkaa kun kotimaisia elokuvia on tänä vuonna julkaistu seitsemäntoista kappaletta. Elokuva on yhä ainoa yli 200 000 katsojaa tänä vuonna kerännyt kotimainen elokuva ja kaulaa seuraavaksi katsotuimman elokuvan lukuihin on yli… »

ANNA PAAVILAINEN, KARI KETONEN, MATS LÅNGBACKA JA ELMER BÄCK TÄHDITTÄVÄT ELISA VIIHTEEN KOMEDIAUUTUUTTA JÄTTEKIVA – Sarja julkaistaan keväällä 2018

Anna Paavilainen ja Elmer Bäck näyttelevät pääroolit Elisa Viihteen uudessa alkuperäissarjassa Jättekiva, joka julkaistaan keväällä 2018. Sarjan muissa rooleissa nähdään mm. Kari Ketonen, Mats Långbacka ja Mikko Penttilä. Lämmin ja helposti samaistuttava, kulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä komedia perustuu käsikirjoittajien Niklas ja Karoliina Lindgrenin sekä Kris Gummeruksen alkuperäisideaan. He ovat käsikirjoittaneet sarjan yhdessä Anna Brotkinin kanssa. Niklas… »

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva on kerännyt yli kaksisataatuhatta katsojaa

Tammikuun lopussa ensi-iltansa saanut Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva rikkoi 200 000 katsojan rajan lauantaina 25.3.2017.  Yhteensä 201 613 katsojaa kerännyt Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen onkin ylivoimaisesti katsotuin kotimainen elokuva tänä vuonna. Yhteensä Zodiak Finlandin Teea Hyytiän ja Sari Lempiäisen tuottamat,  Sami Keski-Vähälän käsikirjoittamat ja Saara Cantellin ohjaamat Onneli ja Anneli –elokuvat ovat keränneet elokuvateattereissa… »

Solsidanista tehdään suomalainen versio Onnela!!

Ruotsin rakastetuimpiin tv-komedioihin kuuluvasta Solsidanista tehdään Porvoossa kuvattava suomalainen versio. Ruotsalaisesta suosikkisarjasta Solsidan tehdään suomalaisversio, joka kantaa nimeä Onnela. Sarja nähdään ensimmäisenä C More -suoratoistopalvelussa tulevana talvena. Suomalaisversion pääosissa ovat näyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Sarjan käsikirjoittaa Melli Maikkula (mm. Putous, Pasila 2.5 – The Spin-Off)… »

Onnelin ja Annelin talvi -elokuva palkittiin jälleen

Onnelin ja Annelin talvi -elokuva on voittanut jälleen kansainvälisillä lastenelokuvafestivaaleilla. Elokuva valittiin “parhaaksi elokuvaksi” lauantaina 11.2 päättyneillä Childrens Film Festival Seattle 2017 -festivaaleilla. Voittajan valitsi oikeutetusti lapsiraati, kategoriassa lastenelokuvat yli 5-vuotiaille. Festivaaleilla oli mukana 194 elokuvaa yli 50 maasta. “Etukäteen toivoo, että kunpa elokuva vain saavuttaisi lapset, voittaisi sen välimatkan aina täältä kirjoituspöydän äärestä katsomoon… »